Gelderland meubelen

Tijdloos, comfortabel, duurzaam en betrouwbaar. Kernwaarden die de basis vormen voor de collectie van Gelderland meubels die generaties mee gaat, al 85 jaar. Bij de ontwikkeling van een collectie is er altijd een grootste gemene deler. Die zit in de kernwaarden en bovenal in het team van toegewijde medewerkers. Bij Gelderland gebruiken ze zoveel mogelijk duurzame materialen, beperken ze de afvalstroom en zorgen ze ervoor dat onze meubels eenvoudig van nieuwe bekleding kunnen worden voorzien, zodat de levensduur wordt verlengd.

De Gelderland collectie van Het Bovenhuys bestaat uit:

  • Gelderland banken
  • Gelderland hoekbanken
  • Gelderland fauteuils
  • Gelderland Stoelen
  • Gelderland Tafels

Comfort

Duurzaamheid, kwaliteit en comfort vormen de basis voor jarenlang gebruiksgenot. Sinds de aflevering van het eerste meubel in 1936 is de manier waarop Gelderland wonen ingrijpend veranderd. De productontwikkelaars en ontwerpers van Gelderland weten dat als geen ander. Bij veel van de modellen bestaat de mogelijkheid het comfort aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Door de toevoeging van een zachter dek of kussen in rug of zitvlak of het aanpassen van de zithoogte. De vulling wordt opgebouwd uit duurzaam polyether, koudschuim of schachtloze veren; elk onderdeel van de vulling wordt zorgvuldig geselecteerd voor optimaal zitcomfort. De uitgebreide collectie meubelstoffen en leder wordt met zorg geselecteerd op uitstraling en kwaliteit. Daarnaast is het bij de meeste meubels mogelijk om uw eigen stof uit te zoeken en in te zenden.

Kwaliteit

In alle Gelderland producten worden hoogwaardige materialen gebruikt. De romp wordt vervaardigd van massief beukenhout of metaal; u krijgt hierop een garantie van 20 jaar*. Gelderland banken en fauteuils worden gestoffeerd met een ingenieus in eigen huis ontwikkeld hoezen systeem. De stof wordt met strips aan de romp bevestigd waardoor de bekleding kan worden gereinigd of gewisseld. Zo verandert het meubel in loop der jaren met zijn eigenaars mee. Gelderland krijgt regelmatig modellen van tientallen jaren oud aangeboden voor een complete renovatie. Een groter compliment voor duurzaam design is haast niet denkbaar.

*Uitgezonderd metalen frames

Gelderland logo
Gelderland bank en fauteuil rood leder
Gelderland woody fauteuil
Gelderland antraciete bank leder
Gelderland hoekbank nieuwpoort licht grijs