Merken

Nieuwe merken in 2013!

Het Bovenhuys gaat met nieuwe meubelen en nieuwe verlichting 2013 in! Trots zijn we dat we het dealerschap van ARCO meubelen en Ferrolight verlichting hebben verworven. De eerste meubelen en verlichting zijn in januari al gearriveerd en zal in de loop van 2013 verder worden uitgebreid. Van Gelderland meubelen zijn ook een aantal nieuwe meubelen toegevoegd of komen in de aankomende weken binnen.

In Veenendaal had Jasno shutters bij ons een prominente plek. 2013 moet deze fabrikant van kwaliteit shutters weer in de spotlights gaan komen. Maar ook willen we laten zien dat Het Bovenhuys hèt adres is voor uw raambekleding. Of het nu gaat om gordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen of plissé, bij Het Bovenhuys is (praktisch) alles mogelijk.

Recentelijk (december 2012) hebben we mogen ontfermen over een prachtig bronzen beeld van Jeane Seah. Er zijn in de afgelopen maanden ook weer enige werken van Corinne Boureau verkocht, waardoor er weer ruimte ontstond voor een aantal nieuwe prachtige creaties van haar. Zo kunnen we nu weer 2 nieuwe schilderijen en 3 nieuwe beelden presenteren.