Collectie

DESIGN MEUBELEN en VERLICHTING

Praktisch alles kan volgens uw wens vervaardigd worden. Dus wilt u een ronde bank, brede armleuningen (of juiste heel smalle), een lamp geschikt voor een bepaalde ruimte of een tafel van 4 meter? Alles kan, mits het technisch gerealiseerd kan worden.

Voor onze produkten worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. Zo worden standaard de tafels en kasten van europees eiken of notenhout gemaakt, al of niet met toepassing van RVS onderstellen. Maar uitvoeringen kunnen, naast ons standaard assortiment, ook klantspecifiek ontworpen worden. Dus wilt u uw tafelblad in kleur gespoten, glas of steen of van oud hout is dat vanzelfsprekend ook mogelijk!

Naast onze eigen produktenlijn zijn we er trots op uw dealer te zijn van ARCO, Leolux en Gelderland. Fabrikanten, bekend om hun schitterende design, excellente zitcomfort en moderne, maar tijdloze uitstraling, staan voor topkwaliteit.

DECORATIE

Ook voor de aankleding van uw interieur kunt u bij ons terecht.Decoratie hebben wij meest in de vorm van toegepaste kunst. Schitterende stukjes design van bekende en minder bekende ontwerp(st)ers, kunstenaars en kunstenaressen. Handgeschilderde vazen, (smeed)ijzeren tafeltjes, aluminium dienbladen, toortsen, waxinehouders, etc. Teveel om op te noemen en steeds wisselend. Op deze manier houden wij onze collectie steeds boeiend en verrassend en de moeite van een bezoek aan Het Bovenhuys waard!

KUNST

Zo heeft, de Franse kunstenares Corinne Boureau een permanente expositie in onze zaak. Met haar schitterende schilderijen, bronzen en keramieken beelden, haalt u een echte sieraad in huis. Daarnaast hebben we wisselende exposities van aansprekende, meest regionale, kunstenaars, die eveneens uitblinken door hun eigen stijl.

SIERADEN

Tijdens één van onze bezoeken in Frankrijk en Italië zijn we exclusieve ontwerpsters tegengekomen van sieraden. Helemaal met u eens, wanneer u denkt “uhh, past dat wel in zo’n zaak!!?” Maar de kettingen, armbanden en oorbellen zijn zo moooooooooi!!!!!!!!!!!!!